På spaning med Rapidus

Rapidus är lika mycket framtidsinstitut som nyhetsbyrå. I alla fall när det gäller att pricka in morgondagens vinnare i företagsvärlden. Det bevisades än en gång igår kväll på Malmö Näringslivsgala.

Årets företagare blev Elisabeth Brevenson, grundare och VD på Beepsend, som utvecklat system för direktutskick av reklam via SMS. Som första media skrev Rapidus 2006 om bolaget, då i utvecklingsfas. Sedan dess har det gått uppåt, uppåt och uppåt. Senaste räkenskapsåret landade omsättningen på 46,4 miljoner kronor.

Till Årets rookie i näringslivet utsågs Mattias Tyrberg, entreprenören bakom mjukvarubolaget Saplo. Rapidus första artikel i det fallet är från 2008. Efter det har han bland annat varit gäst på scen på vårt "Efter jobbet"-möte.

Så abonnera på Rapidus om du vill veta vad som händer idag - och i framtiden.

Och förresten, här är några snabba mingelbilder från galan. Yesterdays news, jag vet, men håll tillgodo. /Kristian Svensson, chefredaktör

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: