Öresundsbron plockar pressansvarig från Malmö högskola

Idag tillträder Sanna Holmqvist sin tjänst som pressansvarig Öresundsbron. I och med detta ser Öresundsbrons marknadschef Jacob Vestergaard informationsavdelningen som komplett inför den uppmärksamhet som förväntas till brons 10-års jubileum nästa år.

Sanna Holmqvist kommer närmast från ett jobb som redaktör på Malmö högskolas informationsavdelning. Hon har ett förflutet som journalist på både tidningar och TV, bland annat som frilansande nyhetsreporter på SVT's Sydnytt.

– Det ska bli kul att jobba med presskontakter i två länder. Brokonsortiet är en viktig aktör i integrationsprocessen, säger hon till Rapidus.

Efter uppväxten i Lund har Sanna Holmqvist gjort en avstickare till Stockholm för att plugga, men har bott i Skåne igen de senaste åren. Numera bor hon i Malmö och kommer att pendla till kontoret i Köpenhamn. / W-KS

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: