Kvittar i nytt samarbete med kassaleverantör

Malmöbolaget Kvittar, som utvecklar elektroniska kvitton, inleder nu ett samarbete med företaget xCash, som är en av Sveriges större leverantörer av kassasystem.

Kvittars teknik ska integreras i xCash mjukvarulösning, vilket gör att den som handlar kan välja att få en kopia på sitt kvitto i Kvittars system. Sedan tidigare finns Kvittar integrerat i butikssystem från Joboffice och bolaget kommer framöver även att finnas i Datoramas kassasystem Omega.

– Vi märker ett ökat intresse för digitala kvitton, speciellt sådant som tar hand om hela kedjan från butik till bokföring, säger grundaren Anna Oscarsson till Rapidus.

Som Rapidus berättade i gårdagens nyhetsbrev planerar Kvittar och bolaget ZippyEster att samarbeta om att samla kundklubbmedlemskap i mobilen. /Anders Frick

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: