Klart med ny VD på Attraction

Jimmy Sandberg är ny VD på kommunikationsbyrån Attraction i Malmö. Han lämnar jobbet som försäljningschef på Helsingborgsbyrån Infab, där han varit sedan 2006.

Samtidigt gör Attraction en rekrytering i Köpenhamn. Pål Katsler på Bates/Y&R plockas till en helt nyinrättad tjänst som strategisk projektledare. Därmed blir byrån 18 anställda.

Under våren har flera nya uppdrag landats, bland annat från Light My Fire och Kjell & Company. Till Åkesson Vin har byrån gjort en mobilapp för picknick-planering. Sedan tidigare finns Telia och ST Ericsson bland kunderna.

– Vi är ändå inte en jättekänd byrå men det hoppas jag kunna ändra på, säger Jimmy Sandberg, som ersätter Per Lindeblad som slutade i mars.

Längre tillbaka har Sandberg jobbat på Map Media i Göteborg, medan Pål Katsler tidigare varit på ID Kommunikation och även suttit som VD för AF-borgen i Lund.

Attraction grundades 1999 av Peter Eyermann och Patrik Almö. I dag ägs byrån till största delen av styrelsens ordförande Stefan Widén. I fjol låg byråintäkten på cirka tolv miljoner kronor. /Kristian Svensson

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: