Ideonmöte om framtidens Lund

Hur ser Ideon, Lund och regionen ut framöver? Det diskuterades på evenemanget Mötesplats Ideon, som på torsdagen hade framtidstema. Dagen avslutades med en paneldebatt med Per Persson, näringslivschef i Lunds kommun, Pia Kinhult, Regionråd i Skåne, Ashkan Pouya, Innovationsdirektör vid Lunds universitet och Hans Möller, VD för Ideon Science Park.

Per Persson, som tidigare var platschef på Astra Zeneca i Lund, berättar för Rapidus att han nu på ett bättre sätt fått upp ögonen för småföretagen. Göran Sjöholm, ordförande för Ideon Center, säger att frågan om vad Lunds expansion i nordost ska gå under för namn en av de viktigaste sakerna som just nu ligger på hans bord. Brunnshög eller Lund NE – kärt barn har många namn.
Text och bild: Anders Frick

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: