Hög ton i Rapidusbaren

Tre doldisar från Lunds life science-industri tog igår kväll plats på scen på Rapidusbaren. Spago Imaging, A1M Pharma och NeuroVive trädde fram berättade om sina spännande resor från idé till riskkapital.

NeuroVive noterades på Stockholmsbörsen för bara några veckor sedan och är troligen det minst okända i skaran. Istället för den traditionella klockringningen vid handelsstarten på OMX hade bolaget forslat upp en hel manskör för ändamålet. På Rapidusbaren fick vi en exklusiv repris – när Bolagsstämmorna tog sig ton.

Bolagsstammorna
Bolagsstämmorna in action på Edison Park. NeuroVives grundare
och forskningschef Eskil Elmér i vit skjorta, fjärde från vänster.

Som vanligt lyfte Rapidus också fram någon som gjort något positivt och innovativt i regionen. Denna gång creddade vi ST-Ericssons forskningschef Björn Ekelund för arbetet med det nya telekominstitutet Mapci.

Rapidusbaren håller nu stängt över sommaren, men är tillbaka med tre evenemang i höst. Håll ut! /Kristian Svensson

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: