Hemligheten bakom Hypergene

Mjukvaruutvecklaren Hypergene i Malmö fick igår motta utmärkelsen Årets Maratongasell på Dagens Industris årliga gasellgala. Utmärkelsen tilldelas endast bolag som lyckats uppfylla de hårda kraven kring tillväxt och lönsamhet år efter år, i Hypergenes fall sju år av åtta.

Vad är hemligheten bakom er uthållighet?

– Det är två saker som delvis hör samman. Vår idé är att göra våra kunder mer effektiva genom en effektiv verksamhetsstyrning, och detta är vi själva mycket duktiga på. Vi lever som vi lär och alla är engagerade i företagets mål och visioner. Vi har dessutom varit väldigt noggranna med att knyta till oss rätt människor som har ett stort driv och engagemang för att utveckla både Hypergene och våra kunder. De är kraften i företaget, säger vd Per Hidenius till Rapidus.

Hypergene är det sjätte företaget som tilldelas utmärkelsen Maratongasell, i DI-gasellens 15-åriga historia. Bolaget har i dag 86 anställda, fördelade på kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm, Kalmar och Skövde.

I år pekar prognosen på en omsättning på 96 miljoner och en vinst på 7–8 miljoner. /Jennie Lorentsson

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: