Han är årets företagare i Lund

Årets företagare i Lund 2013 är Christian Ask som driver gymkedjan Fitness 24Seven. Årets nyföretagare är Helena Magnusson och Stefan Brehm på Globalworks, medan Sven Petter Hovelius på Lexis Universitetsbokhandel utsågs till årets Lundaköpman.

Priserna delades ut vid en ceremoni i Rådhuset i Lund på onsdagsförmiddagen.

Fitness 24Seven omfattar idag över 100 gym i Sverige, Norge och Finland. Så sent som i mars utsågs Christian Ask till årets grundare på Entreprenörsgalan Syd, i regi av Founders Alliance och Sydsvenska Industri- och Handelskammaren. Fitness 24Seven grundades 2003.

Juryn motiverar valet av årets företagare i Lund så här:

”Christian Ask har med stor skicklighet och entreprenörskap utvecklat sitt företag Fitness 24Seven till en mycket framgångsrik aktör i hälsobranschen. Genom sitt tydliga koncept når hans nischade affärsidé den stora kundgrupp som värdesätter högsta tillgänglighet till ett attraktivt pris.”

Konsultbolaget Globalworks, som hyllades som årets nyföretagare, jobbar med rådgivning för bolag som vill ta sig in i Kina med fokus på socialt entreprenörskap och riskhantering. /Kristian Svensson

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: