Good Olds skrivbord fick credd

Malmöbaserade webbstrategibyrån Good Old tilldelades priset ”Rapidus creddar” som delades ut vid Innovationsbaren i Lund igår. Fast själva priset tog vi tillbaks igen. Det var bara en tom ram som ska fyllas med annat innehåll än ett stort frågetecken. Så den får vi lämna över en gång till!

 

Good Olds vd, Tomas de Souza, var på plats för att ta emot utmärkelsen som byrån fick för sitt Open Desk-initiativ där de erbjuder entreprenörer en gratis arbetsplats på det nya kontoret under en månad. Tanken är att skapa nya nätverk, hitta samarbeten och lära sig nya saker av varandra genom att bjuda in folk utifrån.

 

I Innovationsbaren var även krögaren Jeanette Bohman från Skivarp utanför Ystad gäst. Jeanette driver Skivarps Gästgiveri tillsammans med sin man och har utsetts till en av Sveriges 12 ambassadörer i EU-kommissionens projekt om kvinnors företagande. Tillsammans med ett hundratal andra ambassadörer ska Jeanette sprida kunskap och inspiration om företagande i de tio EU-länder som deltar i projektet.

 

Den bloggande läkaren Liv Remitz på hälsocentralen Sankt Hans i Lund var på Innovationsbaren för första gången igår. Hon berättade om varför de valt att ha både en blogg och finnas på Facebook med information om sin vårdcentral. Konceptet med att få ut nyheter och information via sociala media är de först med i vårdcentrals-världen. Och enligt Liv har det satt ingång en del tankar även hos andra inom sjukvården.

 

Om du missade Innovationsbaren igår finns det en ny chans om en dryg månad. Den 18 november är det dags igen. Kolla in länken här för detaljer. // W-K.S

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: