Godismagnat blir pastejkung

Idag blir Michael Forsmark, 44, från Höllviken ny VD för livsmedelskoncernen Atria Scandinavia, som är störst i Sverige på leverpastej. Varje år producerar företaget 5,5 ton, under varumärket Pastejköket. Forsmark kommer närmast från en tjänst som VD på godisföretaget Leaf.

– Jag tycker att det är kul med mat, säger Michael Forsmark, som tidigare även har arbetat på Unilever, Carlsberg och Wrigley.

LeverpastejKorv är korv och leverpastej är leverpastej, men Forsmark vill ha mer innovation i branschen. Idéerna tar han med sig från konfektyrbranschen där det kommer nya smaker och förpackningar varje vecka. Läs Skånskan för en längre version av den här texten. Bilden på pastejen här intill har vi lånat från Pastejköket. /AF

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: