Föräldramöte vs Rapidusfest

Firandet av Rapidus nionde födelsedag blev en välbesökt fest där nästan 150 gäster dök upp. I minglet fanns bland andra serieentreprenören Jan G Nilsson, som numera är vd för tandimplantatsbolaget Lindberg Implants. Han hade bokat av en resa till Stockholm för att komma till födelsedagsfesten.

Någon som lite mer oplanerat fick boka om sin onsdagskväll var en av pristagarna, Fredrik Werner. Han var på väg till ett föräldramöte i Lund då han fick samtal om att priset Årets Rapidusföretag skulle gå till Bone Support där han är finanschef. Snabbt hoppade Fredrik Werner in i en taxi för att en stund senare dyka upp på NE och ta emot blommor, ett diplom och ett keramikfat. Hur han kom tillbaka hem förtäljer inte historien.

Bland festbesökarna syntes också inkubatorcheferna Bodil Rosvall från Minc i Malmö och Mikael Kipowsky på Ideon Innovation i Lund. Dessutom var Anotos marknadschef, Ebba Åsly Fåhræus på plats, liksom Ideons vd Hans Möller.

Om du var en av de som missade årets kalas är det bara att boka in nästa års firande – 25 januari 2010 blir det stort 10-års kalas. Förberedelserna har redan börjat så smått och jag törs lova att det blir något alldeles extra! /W-KS

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: