EXTRA: 21 miljoner till Fieldly

Malmöbaserade Fieldly tar in drygt 20 miljoner i en nyemission. Syftet är att fortsätta utveckla företaget och satsa på den internationella expansionen.

Investeringsrundan avslutades i slutet av december och miljonerna kommer från de nuvarande ägarna.

– Dels så handlar det om att vi utvecklar själva programmet och sen så går vi framför allt in övriga Norden, säger styrelseordförande Christian Dahlén till Rapidus.

Under det föregående året har Fieldly växt med cirka åtta personer, samtidigt ökade prenumerationintäkterna för bolagets tjänst med 120 procent under samma period.

Bolaget utvecklar ett app- och webbaserat projekthanteringsverktyg som ska spara tid och pengar för byggbranschen. I nuläget har de ett 40-tal heltidssysselsatta varav hälften är baserade i Malmö.

Bolagets medgrundare Sven Paulin blev i förra månaden utsedd till en av årets 34:or av Rapidus. Han sitter just nu i rekryteringssamtal för ytterligare en handfull medarbetare som ska tillkomma.

– Nu handlar det primärt på att skala på sälj och expansion. Vi har aktivitet i hela Norden men fokus är ändå Sverige, säger Sven Paulin.

Mette Carlbom

Bransch/Kategori
Företag
Person

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: