Bildreferat: Bakom världspolitikens kulisser

Toppdiplomaten, Lundasonen och Sommar i P1-värden Olof Skoog var gäst när Rapidus firade sitt hundrade frukostmöte i morse. Han har mött de flesta av världens toppolitiker och är sedan fyra år chef för Sveriges FN-representation, efter en lång karriär som diplomat.

Vad är hemligheten för att lyckas i diplomatins topp? Hur mycket kan Sverige och svenska diplomater åstadkomma? Vad kostade Sveriges plats i säkerhetsrådet?

Över 200 personer kom till Lunds domkyrka för att se Olof Skoog bli intervjuad av Rapidus vd Jan Wifstrand, och höra hur pågen från Hjärup tog sig hela vägen till världspolitikens inre cirkel. Klicka här för att komma till ett referat med bilder från frukostmöte nummer 100.

Här hittar du fler bilder från domkyrkan samt mingelbilder från Sparbanken Skånes kontor. Dessutom bjuder vi på ett extra reportage av Kerstin Weman Thornell om Rapidus 100 första frukostmöten.

/Rapidusredaktionen

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: