Allt på en gång

Årets upplaga av konferensen Moving Images i Malmö samlade en brokig skara talare och en minst lika brokig och inspirerande publik.

Bland talarna fanns bland andra amerikanen Clay Shirky, Carl Johan De Geer och danskan Anne Skare Nielsen. De två sistnämnda höll hårt i publiken och lockade till skratt och många funderingar. Textildesignern Carl Johan De Geer visade upp flera av sina tygmönster som han verkligen gillat att göra, men som av olika anledningar aldrig blivit någon försäljningssuccé.

Webbyrån Good Olds vd Björn Jeffery och filmaren Kerstin Übelacker från Doc Lounge i Malmö var några av de personer som var med och gav sin syn på medieutvecklingen i världen.

Det är intressant att se hur olika konferenser kan vara – att blogga, twittra, fota, filma, sms:a och skriva mail samtidigt som man lyssnar på talarna är vardagsmat för många i publiken på Moving Images. Allt på en gång och överallt samtidigt. Det är annat än att sitta med ett konferensblock och en penna framför ett konferensbord. /W-KS

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: