Acconeer listas på Stockholmsbörsen – från Malmö

När LTH-avknoppningen Acconeer börsnoteras på måndag morgon sker det genom en officiell listningsceremoni i Malmö. Det är första gången ceremonin förläggs utanför Stockholmsbörsens huvudkontor.

Noteringen sker på Financial Meetings Øresund, där Acconeer är en av huvudpunkterna på dagordningen. Lundabolaget utvecklar ett strömsnålt radarchip som bland annat kan användas för att underlätta geststyrningen av mobiltelefoner, eller hjälpa en robotdammsugare orientera sig. Inför listningen har bolaget fått in sammanlagt 180 miljoner kronor i en övertecknad nyemission.

Rapidus har sedan år 2012 skrivit ett 30-tal artiklar och analyser om Acconeer. Du som är betalande prenumerant kan läsa dem alla i vårt arkiv./Erik Olausson

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: