onsdag 5 juni 2024

inloggad som

Good Old landar första kunden i Tyskland

Webbyrån Good Old i Malmö har fått ett uppdrag för tyska medicinteknikkoncernen Diaverum. Närmaste halvåret räknar byrån med att nyanställa 3-4 personer.

Diaverum driver drygt 200 njurdialyskliniker världen över och är första kunden i Tyskland för Good Old. Affären innefattar hemsidan diaverum.com samt digitalt kampanjupplägg för konceptet Holiday Dialysis, där patienter ska boka semesterresor nära klinikerna.

— Det är en till åren kommen målgrupp, och det blir spännande att försöka hitta den på webben, säger Tomas de Souza, VD på Good Old.

Under våren arbetar byrån också med att färdigställa uppdrag för Malmö Aviation, Lunds universitet och Malmö högskola. I dag har Good Old 14 anställda, senast in är projektledaren Stina Tjebbes med en bakgrund från Hilanders och McCann.

Enligt Tomas de Souza har januari och februari varit den starkaste inledningen på ett år i bolagets femåriga historia och nu väntar ytterligare rekryteringar. Omsättningen låg i fjol på drygt tio miljoner kronor.

Kristian Svensson

Webbyrån Good Old i Malmö har fått ett uppdrag för tyska medicinteknikkoncernen Diaverum. Närmaste halvåret räknar byrån med att nyanställa […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Greg ber om mer pengar

    Malmöprofilen Greg Dingizians fastighetsbolag Doxa ber aktiemarknaden om 643 Mkr i en företrädesemission. Det är tredje gången bolaget tar in pengar på ett halvår och aktien störtdyker. Rapidus vet varför.

  • Storytel gjorde honom till ängel

    En tidig investering i ljudboksjätten Storytel betalade av sig med råge och har möjliggjort flera investeringar i skånska bolag. Filip Larsson är en aktiv affärsängel i regionen, och något av en doldis.

  • Sommarsvalka i ny Lundauppfinning

    Sensory Wind från Lunds universitets studentinkubator Venture Lab utvecklar en ny typ av fläkt som ska ge bättre svalka än vanliga fläktar. En prototyp testas på motionärer i Gerdahallen i Lund.