tisdag 9 juli 2024

inloggad som

Svårt att logga in? Kolla här

Dessvärre hamnar många lösenordsmail i skäppostmappen. Kolla där om du inte hittar till ditt nya lösenord.

Nu när du är tillbaka på banan kan du öppna nyhetsbrevet från Rapidus och uppdatera dig om läget i näringslivet i vår region. Visst är det ändå lite gött med höst och att vara i gång igen?

En sak bara: I början av sommaren gjorde vi om Rapidus nyhetsbrev och var man läser våra artiklar. Som du sett har vi inte hela texterna i nyhetsbrevet, utan du får klicka på läs mer-knappen och läsa på sajten. Detta kräver att du som prenumerant är inloggad med ett lösenord!

Om du inte har koll på ditt lösenord kan du enkelt skaffa ett nytt. Gå till sajten, klicka på ”Logga in” och följ instruktionerna på skärmen för att byta lösenord.

Du kommer att få ett bekräftelsemail och här är det viktigt att du tänker på två saker:

 1. Mailadressen du anger på sajten måste vara samma som prenumerationen står på.
 2. Bekräftelsemailet kan tyvärr hamna i din skräppostmapp. Kolla där om du inte kan se det i din vanliga inkorg. Hittar du inte i skräppostmappen heller? Kolla en gång till… Gör till exempel en sökning på Rapidus i skräppostmappen.

Jag hoppas att du tycker vår förändring är tilltalande när du väl fixat inloggningen. Markera rutan ”håll mig inloggad” så behöver du inte joxa med det mer.

Nu är det höst, nu kör vi!

Gunnar Wrede

Dessvärre hamnar många lösenordsmail i skäppostmappen. Kolla där om du inte hittar till ditt nya lösenord. Nu när du är […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • Tunga utmaningar i Höganäs

  Metallpulvertillverkaren Höganäs är inne i en storm av utmaningar. Företaget i nordvästra Skåne är Sveriges sjuttonde största utsläppare av koldioxid. Så kan det inte fortsätta. Och vd Henrik Ager berättar vad omställningen till elbilar innebär.
  – Vi har fyra-fem år på oss att ställa om, säger han i en intervju med Rapidus.

 • Renstädat i Wihlborgs

  Wihlborgs befinner sig mycket nära toppen av sina räntekostnader. Samtidigt ser nedskrivningarna av fastighetsvärden ut att närma sig slutet. Det framgick när fastighetsbolaget med vd Ulrika Hallengren presenterade rapporten för andra kvartalet på måndagen.

 • Hänt i vecka 27

  Förvärv och försäljningar. Det händer saker i det skånska näringslivet även efter att sommarlugnet börjat lägga sig. Här är en summering av de viktigaste affärsnyheterna under den gångna veckan.


 • Glad midsommar!

  Ännu ett utgivningsår är till ända för Rapidus. Efter mer än 200 nyhetsbrev och 600 artiklar går vi på redaktionen in i sommarutgivning. Det innebär att vi bara ses på måndagar fram till den 12 augusti. Intressanta sommarintervjuer utlovas.

 • Sälja eller sälja ut?

  Skånska etablerade företagare skrattar hela vägen till banken när de säljer sina företag. Kommer fler att säljas? Ja, det är högst sannolikt. Det är ju kul för aktieägarna, men tråkigt för regionen.

 • Hur svårt kan det vara med fredlig samlevnad?

  Idag, den 16 maj, är det Internationella dagen för fredlig samlevnad. Dagen är utsedd av FN. Efter Eurovision-veckan, som gett oss Malmöbor en påminnelse på nära håll om hur svårt det är med fredlig samlevnad, känns denna dag som en nyttig påminnelse.

 • Medtech-bolagen väljer bort Sverige

  Svensk medtech håller världsklass, men det är USA som först får ta del av vår innovation. Vi får nöja oss med gårdagens teknik. Jan Dahlqvist, riskkapitalist och programledare i podden Lejonkulan, gör en spaning.

 • Allsvenskan – en sista idealistisk utpost

  Vilken kvalitet håller svensk elitfotboll egentligen? Är det värt att ompröva den svenska föreningsmodellen för att locka kapital och höja spelkvaliteten? Rapidus chefredaktör Gunnar Wrede gör en betraktelse av fotbollsekonomin.

 • Blåste Akelius liv i skoldebatten?

  Den avblåsta affären där Roger Akelius skulle köpa 25 procent av Academedia är en av de mest bisarra händelser som blivit mediastoff i svenskt näringsliv sedan millennieskiftet. Men det finns en enkel förklaring till att det blev så galet.

 • Så gör du en proffsig pitch

  Följ Jan Dahlqvists sju viktiga steg för att få investerare att intressera sig för just ditt företag.

 • Glad sommar!

  Kära Rapidusmedlem, den blomstertid nu kommer och Rapidus redaktion drar ned på tempot för en liten tid framåt. Ett helt […]

 • Rapidus ömsar skinn

  Kära Rapidusprenumerant! I dag byter Rapidus skepnad och i fortsättningen kommer sajten att se ut som denna. Du som prenumererar […]

 • Fyra felaktiga skäl att resa kapital

  Av Jan Dahlqvist Som investerare med 30 års erfarenhet ser jag ofta startups som söker kapital av fel skäl. Här […]