torsdag 2 maj 2024

inloggad som

Svårt att logga in? Kolla här

Dessvärre hamnar många lösenordsmail i skäppostmappen. Kolla där om du inte hittar till ditt nya lösenord.

Nu när du är tillbaka på banan kan du öppna nyhetsbrevet från Rapidus och uppdatera dig om läget i näringslivet i vår region. Visst är det ändå lite gött med höst och att vara i gång igen?

En sak bara: I början av sommaren gjorde vi om Rapidus nyhetsbrev och var man läser våra artiklar. Som du sett har vi inte hela texterna i nyhetsbrevet, utan du får klicka på läs mer-knappen och läsa på sajten. Detta kräver att du som prenumerant är inloggad med ett lösenord!

Om du inte har koll på ditt lösenord kan du enkelt skaffa ett nytt. Gå till sajten, klicka på ”Logga in” och följ instruktionerna på skärmen för att byta lösenord.

Du kommer att få ett bekräftelsemail och här är det viktigt att du tänker på två saker:

  1. Mailadressen du anger på sajten måste vara samma som prenumerationen står på.
  2. Bekräftelsemailet kan tyvärr hamna i din skräppostmapp. Kolla där om du inte kan se det i din vanliga inkorg. Hittar du inte i skräppostmappen heller? Kolla en gång till… Gör till exempel en sökning på Rapidus i skräppostmappen.

Jag hoppas att du tycker vår förändring är tilltalande när du väl fixat inloggningen. Markera rutan ”håll mig inloggad” så behöver du inte joxa med det mer.

Nu är det höst, nu kör vi!

Gunnar Wrede

Dessvärre hamnar många lösenordsmail i skäppostmappen. Kolla där om du inte hittar till ditt nya lösenord. Nu när du är […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Så väcker du journalistens intresse

    Överraskning, känslor och pengar. Det är ingredienser till en artikel som väcker alla Rapidusläsares intresse. Så här gör du för att komma i tidningen.

  • Oatly bantar sig i form

    Oatly Group visar en liten försäljningsökning under första kvartalet, trots att efterfrågan av bolagets havrebaserade alternativ minskade med 30 procent i Kina. Huvuddelen av en minskad förlust kommer dock från minskade kostnader.

  • Ascelia rusar på fas 3-resultat

    Ascelia Pharma, med huvudkontor i Malmö, redovisar positiva resultat från en fas 3-studie med kandidaten Orviglance. Aktien rusade på beskedet.

  • Delningsekonomi i Lejonkulan

    I morgon fredag släpper vi ett nytt avsnitt av Lejonkulan. Här är frågan om det finns ekonomi i delningsekonomi.