fredag 29 september 2023

inloggad som

Glad sommar!

|  

Kära Rapidusmedlem, den blomstertid nu kommer och Rapidus redaktion drar ned på tempot för en liten tid framåt.

Ett helt sommarlov tar vi dock inte. Vi kommer att skicka ut ett nyhetsbrev per vecka fram till den 14 augusti då vi åter är i full gång. Så även om sommaren är varm och alla är på stranden, utom du som sitter på kontoret och kämpar, tveka inte att tipsa oss när det finns nyheter att förmedla. Jag vågar även utlova ett par intressanta sommarintervjuer med några av vår regions tyngsta namn.

Med denna sommarhälsning vill jag passa på att tacka er för uppmuntran och alla glada tillrop vi fått för förnyelsen av Rapidus.

Vi har breddat innehållet enligt den nyhetsfilosofi som jag tidigare har beskrivit – helt enkelt att Rapidus har ambitionen att bevaka hela Skånes näringsliv, från stort till smått, börsnoterat och onoterat, från norr till söder, öster och väster. Vi lyfter fram människor, ledande befattningshavare, uppfinnare, entreprenörer och styrelseproffs.

Vi har gjort om nyhetsbrevet och sajten. Nu har vi ett modernt system som ger dig en snabb överblick i det mailade nyhetsbrevet och hela artiklarna på sajten. Under varje artikel följer en lista med relaterade artiklar som snabbt ger en överblick över vad vi tidigare skrivit kring bolaget eller personen.

Det enda jag inte är helt nöjd med är att många av er som uppdaterat era lösenord för att logga in på sajten har fått sitt verifikationsmail till mappen för skräppost. Om du inte har hittat verifikationsmailet, ta en titt i skräppostmappen. Rapidus är verkligen inte skräp.

Du ska veta att vi jobbar hårt varje dag för att du ska få din dagliga uppdatering kring näringslivet i vår region. Till hösten väntar nya satsningar som vi tror och hoppas ska locka ännu fler att prenumerera på Rapidus. Det kommer att ge oss mer resurser till att producera ännu mer och bättre journalistik i en positiv spiral.

För att tala riskkapitalspråk – För Rapidus är detta vintage 2023. Det är så riskkapitalister uttrycker startåret för en fond. Detta är året då Rapidus gjorde en nystart. Året karaktäriseras av räntehöjningar och tuffa tider för många. Men härifrån kan det ju bara bli bättre, eller hur? Så utgångsläget är i själva verket rätt bra.

Med detta tackar jag för det gångna läsåret med Rapidus, som jag tog över den redaktionella ledningen av i ungefär halvtid. Jag ser fram emot hösten med stor tillförsikt, men först blir det lite hängmatta, och några sommarintervjuer.

Glad sommar!

Gunnar Wrede

Kära Rapidusmedlem, den blomstertid nu kommer och Rapidus redaktion drar ned på tempot för en liten tid framåt. Ett helt […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad