fredag 29 september 2023

inloggad som

Rapidus ömsar skinn

|  

Kära Rapidusprenumerant!

I dag byter Rapidus skepnad och i fortsättningen kommer sajten att se ut som denna. Du som prenumererar på vårt nyhetsbrev har redan märkt att det också har fått nytt utseende. Smaken är som baken, men jag hoppas och tror att du tycker att förändringen är tilltalande. Vi har fräschat upp och moderniserat. 

Därutöver har vi gjort förändringar som innebär stora förbättringar för dig som prenumerant. Vi har nämligen tänkt om från grunden vilket innebär att vi byter produkt, vi går från att vara ett nyhetsbrev till att vara en nättidning. Tanken är alltså att våra artiklar ska läsas på hemsidan, och inte främst här i mailet. Du som prenumerant kommer så klart att fortsätta få ett dagligt nyhetsbrev, måndag till torsdag, men i fortsättningen kommer vi inte att presentera hela artiklar i mailet, utan införa en läs mer-knapp till varje artikel. När du klickar på den kommer du till rätt artikel på hemsidan och kan läsa den i sin helhet här.

För oss på Rapidus innebär detta att vi med den nya hemsidan får det skyltfönster som vi saknat. Vi vill ju ha fler prenumeranter och om de ska upptäcka oss måste vi synas och ha en produkt som till exempel är delbar i sociala medier.

För dig innebär det ett extra klick. Men det innebär också en förbättrad överskådlighet. Sajtens förstasida hoppas jag kommer att upplevas som ett aptitligt smörgåsbord med våra senaste nyheter. Direkt under varje artikel finns relaterade artiklar ur vårt enorma arkiv som byggts upp av 23 års bevakning av skånskt näringsliv.

För att läsa oss på hemsidan måste du såklart logga in. Vårt innehåll är ju exklusivt för våra prenumeranter. Jag är medveten om att det sannolikt är väldigt få av er som har koll på era användarnamn och lösenord till Rapidus. Ni har ju inte behövt använda dem.

Det är dock inte svårt att fixa ett nytt lösenord. Klicka bara på ”Logga in” här högst upp på sidan, klicka sedan på ”Glömt lösenordet” och fyll i den mailadress som du får ditt nyhetsbrev till. Följ sedan instruktionerna.

Gillar du Rapidus och vill testa, eller rekommendera oss till en vän eller kollega? Nu kan du passa på att teckna en gratis prenumeration. Klicka då på den svarta knappen högst upp och fyll i formuläret. Passa på nu – den 1 juli höjer vi priset för nya prenumeranter och förnyelser. Vi känner av inflationen som alla andra och Rapidus har inte höjt priset på 15 år.

Varmt välkommen till nya Rapidus!

Gunnar Wrede, chefredaktör

Kära Rapidusprenumerant! I dag byter Rapidus skepnad och i fortsättningen kommer sajten att se ut som denna. Du som prenumererar […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad