måndag 2 oktober 2023

inloggad som

Hon är Mincs nya kommunikationschef

|  

Innovationshuset Minc rampar upp kommunikationen och har anställt Sanna Lindberg som kommunikationschef.

Rekryteringen är ett led i en centralisering av Mincs kommunikationsfunktion för att mer effektivt nå ut med budskap om både den egna och uppstartsbolagens verksamheter. Sanna Lindberg kommer närmast från rollen som kommunikationsansvarig på Devoteam, tidigare Jayway.

– Det händer så mycket coola saker på Minc men det har inte nått ut. Det vill jag ändra på. Dessutom är jag teknikintresserad och här finns många häftiga teknikbolag. Det är orsakerna till att jag lockades av det här jobbet, säger Sanna Lindberg.

Hon har ingen företrädare eftersom hennes roll är ny, med ett nytt team.

”Eftersom världen krymper så breddar vi också vår ansats och jobbar alltmer med samarbeten både regionalt och internationellt, vilket kräver en annan typ av kommunikation”, skriver Mincs vd Daniel Persson i ett pressmeddelande.

Gunnar Wrede

Innovationshuset Minc rampar upp kommunikationen.


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad