lördag 30 september 2023

inloggad som

34orna 2022: Träffa framtidens stjärnor!

|  , ,

För fjärde året i rad presenterar Rapidus och PwC stolt:

Vilka är de nya och framtida stjärnorna i Skånes näringsliv? Kom till PwC i Malmö den 21 november så får du veta!

Anmäl din närvaro genom att klicka på denna länk!

34 talanger som är max 34 år gamla listas och presenteras live efter att Rapidusredaktionen återigen tagit reda på Skånes näringslivs mest spännande framtidsnamn. Vi väljer bland det SCB kallar “unga vuxna”, alltså personer som inte hunnit fylla 35 år. Därför kallar vi dem för 34:or.

29 av dem avslöjar vi i nyhetsbrevet i vanlig ordning, steg för steg inför evenemanget. Men förstafemman förblir en hemlighet tills de står på scenen hos PwC, måndagen den 21 november. Kom och hylla morgondagens hetaste näringslivsprofiler!

Listade vi rätt personer? Vem missade vi? Vilka är de fem klarast lysande stjärnorna?

Vi träffas kl. 17.00 hos PwC i Malmö, på Anna Lindhs plats 4 – bottenplanet – och håller på till 19.30. Där minglar vi med talangerna som kommer att bära Skånes näringsliv framåt i många år och det bjuds såklart på mat och dryck. Missa inte chansen att träffa dessa vassa entreprenörer och kreatörer!

Anmäl dig kvickt! Notera att inbjudan enbart går till Rapidus medlemmar personligen samt en krets av våra samarbetspartners gäster. Arrangemanget är gratis för våra medlemmar, men vi tvingas debitera en avgift på 500 kronor för dem som trots bindande anmälan uteblir.

Välkommen!

 

Rapidus samarbetar med PwC om 34-listan, samt med Sparbanken Skåne, Advokatfirman Lindahl och Hypergene om frukostmöten.

För fjärde året i rad presenterar Rapidus och PwC stolt: Vilka är de nya och framtida stjärnorna i Skånes näringsliv? Kom […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad