Stagnation bland danska 34or

Kort sagt: De danska 34orna har stagnerat under 2021 och tryckts tillbaka efter covid-19. MEN: Danmark har också ljuspunkter som visar att klassiska dygder som flit, dristighet, utbildning och skicklighet lönar sig. För att få fart igen måste kompetensen höjas. Här är fem dygdiga exempel på danska 34or som blivit uppmärksammade internationellt. Av Keld Broksø,… Läs mera »

Bildreferat: PwC och Rapidus presenterade 34orna 2021

På måndagskvällen samlades Skånes unga stjärnskott i form av 34orna, i PwC:s lokaler i Malmö. Lobbyn fylldes snabbt med unga entreprenörer och några äldre som kommit för att lyssna och mingla. ComVals vd Alice Larsson var en av 34ornas topp fem som presenterades under kvällen. Hon avslöjade bland annat att hon lämnar ComVal vid årsskiftet och… Läs mera »

Här är alla 34orna 2020!

Nu har ni sett filmen där Rapidus och PwC presenterar 34orna, eller hur? För en titt till, klicka här! Här får ni hela listan på årets stjärnskott, vi börjar med vår topp fem: Det digitala vårdbolaget Joint Academy med Jakob Dahlberg, 29, i spetsen tog i september in 200 miljoner i en finansieringsrunda ledd av… Läs mera »

Corona hindrar inte 34orna

”Varken snö, regn, värme eller nattens dysterhet hejdar dessa budbärare från att snabbt slutföra sina utsedda rundor.” Det sägs vara det amerikanska postverkets motto. Lägg till coronavirus så kan det bli Rapidus nya motto, för inget av ovanstående hindrar oss och vår partner PwC från att utse 34orna i år också. (För övrigt sägs svenska… Läs mera »

Bransch/Kategori
Företag

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: