måndag 2 oktober 2023

inloggad som

…i skånskt bolag som söker fler investerare

|  
|  

Undone Games har fått en första investering från Nordic Game Ventures, som planerar att fortsätta satsa på bolaget. Grundartrion söker nu fler investerare för att få in mellan tre och fem miljoner kronor innan årsskiftet.

– Vi letar efter ytterligare en partner som vill vara med på hela resan mot att bli ett internationellt erkänt ordspel, säger Undone Games vd Anna Bostam.

Pengarna ska gå till att lansera en första testversion av spelet, som kallas LetterMe, och att bygga varumärket internationellt. Bolaget ska även rekrytera en programmerare för att förfina designen och lägga till fler funktioner.

– Ordspel är den enda mobilspelskategorin med kvinnor som målgrupp, men det märks inte i spelens utformning. De brukar vara väldigt barnsliga och knappast något som en vuxen kvinna vill associeras med och dela på sociala medier. Undantaget är Wordle, som delas flitigt eftersom det är New York Times som ligger bakom det. Vi är övertygade om att det finns en lucka för smarta och snygga spel till denna målgrupp, säger Anna Bostam.

Emiliano Strauss

Undone Games har fått en första investering från Nordic Game Ventures, som planerar att fortsätta satsa på bolaget. Grundartrion söker […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad