söndag 28 april 2024

inloggad som

…som kan få en fortsättning

|  
|  

Medicon Valley Alliance (MVA) diskuterar en möjlig fortsättning efter mikrobiomprojektet som avslutas i september. I så fall tillsammans med nya partner.

– Vi funderar på att söka anslag till ett nytt projekt för att kartlägga vilka forskningsinstrument och utrustningar som finns bland aktörerna i regionen. Ett sådant register skulle kunna ge ökat samarbete och att forskare kan använda den utrustning som finns på alla företag och universitet, säger Sarah Lidé, projektledare vid MVA.

Det nuvarande mikrobiom-samarbetet går mot sitt slut men MVA kommer att fortsätta arbeta för att stärka regionen inom området.

– Vi skulle vilja fortsätta stärka regionens mikrobiomforskning och håller därför på att diskutera ett nytt projekt med möjliga projektpartner. Vi kommer också att fortsätta med våra nätverksträffar två gånger per år, säger hon.

Elisabet Ottosson

Medicon Valley Alliance (MVA) diskuterar en möjlig fortsättning efter mikrobiomprojektet som avslutas i september. I så fall tillsammans med nya […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon återvinner elbilsbatterier

    Veckans Lejonkulan gästas av Raula Runsten, medgrundare av Rebaba som utvecklar system för energilagring i industriell skala med hjälp av uttjänta elbilsbatterier.