måndag 2 oktober 2023

inloggad som

Mindpark öppnar nytt i Göteborg – igen

|  
|  

Helsingborgsbaserade co-workingföretaget Mindpark fortsätter att växa, nu i form av en tredje etablering i Göteborg – trots att den första ännu inte har öppnats. Förutom de tidigare planerade ytorna vid Järntorget och i Mölndal har nu Mindpark tecknat avtal för att öppna ytterligare 1.500 kvadratmeter co-working vid Lilla Bommen.

– Det är ett område som håller på att förändras, 80-talshusen får sällskap av nybyggen medan de gamla rustas upp, säger Mindparks grundare Karsten Deppert till Rapidus.

Totalt har nu Mindpark avtal för runt 500 arbetsplatser i Göteborgsområdet och enligt Karsten Deppert har man redan fått in ett hundratal intresseanmälningar. Planen är att först öppna på Järntorget under nästa år, sedan vid Lilla Bommen senare under året och slutligen i Mölndal 2024.

– Vi ser en naturlig möjlighet att växa i Göteborg och ett stort intresse i hela regionen. Att fläta ihop Göteborg med Skåne är en triggande tanke, säger Karsten Deppert.

Sedan tidigare finns Mindpark i Helsingborg, Malmö och Lund.

Niclas Lindstrand

Helsingborgsbaserade co-workingföretaget Mindpark fortsätter att växa, nu i form av en tredje etablering i Göteborg – trots att den första […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad