fredag 23 februari 2024

inloggad som

Nya styrelseledamöter i Business Region Skåne

Flera av bolagen inom Business Region Skåne får nya styrelseledamöter. Anna Schreil, produktionsdirektör på Absolut Company, blir ny ledamot i Invest in Skånes styrelse medan DevHubs vd Peter Lübeck är ny i styrelsen för Film i Skåne.

Samtidigt får Tourism in Skåne en ny styrelseordförande, Ann Nyström, som tills november var destinationschef på Malmö Turism.

– Tourism in Skåne jobbar sedan länge med att stötta besöksnäringen och det pågår ett antal stora projekt just nu för utbildning och kompetensutveckling som varit på gång under hela pandemitiden. Även när gränserna är stängda så kan man åka inom Sverige och inom Skåne, hemester har blivit ett begrepp nu. Jag hoppas kunna fortsätta hjälpa till med att driva på den utvecklingen, säger Ann Nyström till Rapidus.

Niclas Lindstrand

Flera av bolagen inom Business Region Skåne får nya styrelseledamöter. Anna Schreil, produktionsdirektör på Absolut Company, blir ny ledamot i […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • “Odlat kött blir billigare än ko”

  ,
  Re:meat är först i Sverige med att utveckla odlat kött. Nu söker Malmöbolaget långsiktiga investerare som vet hur man bygger upp industrier från grunden.

 • Blåste Akelius liv i skoldebatten?

  Den avblåsta affären där Roger Akelius skulle köpa 25 procent av Academedia är en av de mest bisarra händelser som blivit mediastoff i svenskt näringsliv sedan millennieskiftet. Men det finns en enkel förklaring till att det blev så galet.

 • Rollatorbroms körde i diket

  Medeonbolaget Brillanze pausar försöken att få ut sina rollatorbromsar på marknaden och satsar istället på sina trasselfria fiskerullar. Bolaget håller nu på att resa 6 miljoner kronor för att snabba på utrullningen.

 • Tufft år för poolförsäljaren

  Konjunkturen och räntan var inte nådig mot poolföretaget Gullberg & Jansson i Helsingborg under 2023. Försäljningen dök och vinst vändes till förlust.