fredag 26 april 2024

inloggad som

Nya styrelseledamöter i Business Region Skåne

Flera av bolagen inom Business Region Skåne får nya styrelseledamöter. Anna Schreil, produktionsdirektör på Absolut Company, blir ny ledamot i Invest in Skånes styrelse medan DevHubs vd Peter Lübeck är ny i styrelsen för Film i Skåne.

Samtidigt får Tourism in Skåne en ny styrelseordförande, Ann Nyström, som tills november var destinationschef på Malmö Turism.

– Tourism in Skåne jobbar sedan länge med att stötta besöksnäringen och det pågår ett antal stora projekt just nu för utbildning och kompetensutveckling som varit på gång under hela pandemitiden. Även när gränserna är stängda så kan man åka inom Sverige och inom Skåne, hemester har blivit ett begrepp nu. Jag hoppas kunna fortsätta hjälpa till med att driva på den utvecklingen, säger Ann Nyström till Rapidus.

Niclas Lindstrand

Flera av bolagen inom Business Region Skåne får nya styrelseledamöter. Anna Schreil, produktionsdirektör på Absolut Company, blir ny ledamot i […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon återvinner elbilsbatterier

    Veckans Lejonkulan gästas av Raula Runsten, medgrundare av Rebaba som utvecklar system för energilagring i industriell skala med hjälp av uttjänta elbilsbatterier.