lördag 18 maj 2024

inloggad som

Tre frågor till Katarina Duvemyr

|  
|  

Katarina Duvemyr har tidigare bland annat varit regionchef på Nordea. Den 12 april tillträder hon som kontorschef i Malmö-Lund för redovisnings- och konsultföretaget Ludvig & Co, som förra året bytte namn från LRF Konsult.

Vad lockade med den här tjänsten?

– Det är ett drömjobb. Jag har jobbat med små och medelstora företag i hela min karriär och det är fantastiskt roligt. Det är inte lätt att vara entreprenör och företagare, men det är viktigt att det finns människor som orkar och vågar driva företag. Ibland behöver man hjälp och någon att vända sig till, Ludvig & Co har den kompetensen. Det känns som en viktig samhällsgärning att vara en del av det. Jag tycker också att det är väldigt spännande att Ludvig & Co satsar både lokalt och digitalt. Det finns en superkraft i det.

Vad tar du med dig från dina tidigare roller?

– Jag kommer från Nordea där jag var regionchef med inriktning på små och medelstora företag. Jag har också engagerat mig mycket i entreprenörskap och ledarskap, utanför banken, i olika sammanhang, så det tar jag med mig. Jag ser många beröringspunkter mellan banken och Ludvig & Co:s verksamhet. Målgruppen är ungefär densamma.

Vad är det första du ska göra på Ludvig & Co?

– I början handlar det mycket om att sätta sig in i och lära känna företaget och organisationen. Jag ser fram emot att vara en del av tillväxtresan.

Sara Nkwe Assarsson

Katarina Duvemyr har tidigare bland annat varit regionchef på Nordea. Den 12 april tillträder hon som kontorschef i Malmö-Lund för redovisnings- […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Laserprecision i Lejonkulan

    Nu släpper vi veckans avsnitt av podden Lejonkulan som gästas av laserexperten och Beamonics vd Can Xu. Han har bakgrund […]