fredag 23 februari 2024

inloggad som

Absfront startar Microsoft-community

|  ,
|  

Absfront har bjudit in 170 användare som likt de själva använder Microsofts produkter för sälj- och marknadssystem till att bli del av ett community. I år startar verksamheten.

– Tanken är att utbyta kunskaper och ta del av varandras erfarenheter, det rör sig så fort att det är svårt att hålla kompetensen uppe. När pandemin är över finns det dessutom en social funktion att träffa likasinnade för att prata av sig, säger Sebastian Merlöv.

Detta community, som ännu inte fått något namn, ska ledas av Absfronts vice vd Peter Gynnerstedt och det är till stora delar hans nätverk som bjudits in. Enligt Sebastian Merlöv har initiativet redan gett ringar på vattnet och flera personer har hört av sig och vill hjälpa till.

– Framför allt vill vi att Absfront ska upplevas som ett företag som vill föra produktplattformen och konceptet vidare. Många sitter utspritt och det finns ingen stark kraft som driver utvecklingen i Skåne. I Stockholm har Microsoft sitt kontor och sina användargrupper, men ingenting här. Så de är också väldigt positiva till detta, säger han.

Niclas Lindstrand

Absfront har bjudit in 170 användare som likt de själva använder Microsofts produkter för sälj- och marknadssystem till att bli […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • “Odlat kött blir billigare än ko”

  ,
  Re:meat är först i Sverige med att utveckla odlat kött. Nu söker Malmöbolaget långsiktiga investerare som vet hur man bygger upp industrier från grunden.

 • Blåste Akelius liv i skoldebatten?

  Den avblåsta affären där Roger Akelius skulle köpa 25 procent av Academedia är en av de mest bisarra händelser som blivit mediastoff i svenskt näringsliv sedan millennieskiftet. Men det finns en enkel förklaring till att det blev så galet.

 • Rollatorbroms körde i diket

  Medeonbolaget Brillanze pausar försöken att få ut sina rollatorbromsar på marknaden och satsar istället på sina trasselfria fiskerullar. Bolaget håller nu på att resa 6 miljoner kronor för att snabba på utrullningen.

 • Tufft år för poolförsäljaren

  Konjunkturen och räntan var inte nådig mot poolföretaget Gullberg & Jansson i Helsingborg under 2023. Försäljningen dök och vinst vändes till förlust.