måndag 29 april 2024

inloggad som

Solem till Mincs styrelse

|  
|  ,

Serieentreprenören Jan Erik Solem, som i juni sålde sitt Mapillary till Facebook, tar plats i styrelsen för inkubatorn Minc i Malmö. Samtidigt lämnar investeraren Hampus Jakobsson styrelsen för att fokusera mer på sin nya klimatinriktade riskkapitalfond Pale Blue Dot.

– Båda är entreprenörer som bygger bolag. Jan Erik Solem har haft en väldigt stark entreprenöriell framgång som många drömmer om. Jag tror han kan sätta ännu tydligare fokus på teknikens möjligheter för Minc, säger Mincs vd Jeanette Andersson till Rapidus.

Minc har hållit öppet under hela pandemin, men har enligt Jeanette Andersson haft betydligt färre personer i lokalerna än vanligt. Efter sommaren har fler kommit tillbaka, liksom på många andra arbetsplatser. Restriktionerna är dock kvar.

– Vi genomför årets Nordic Female Investor Meetup som en hybridkonferens, med 50 personer på plats och livestreaming för övrigt, säger hon.

Jan Erik Solems första formella möte som styrelseledamot i Minc blir ett strategimöte den 19 oktober.

Niclas Lindstrand

Serieentreprenören Jan Erik Solem, som i juni sålde sitt Mapillary till Facebook, tar plats i styrelsen för inkubatorn Minc i […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon återvinner elbilsbatterier

    Veckans Lejonkulan gästas av Raula Runsten, medgrundare av Rebaba som utvecklar system för energilagring i industriell skala med hjälp av uttjänta elbilsbatterier.