måndag 29 april 2024

inloggad som

E-handelsplattform dubblar kontor och anställda

|  
|  

För fyra år sedan var de inkuberade på E-commerce Park i Helsingborg. Sedan dess har Quickbutik startat 2.000 webbutiker åt svenska småföretag. Nu växer de själva i rask takt.

– Vi kommer att dubbla antalet kollegor under 2020, från åtta till 16, och med det utökas även våra kontorslokaler från 240 kvadratmeter till 530, säger vd Azddin Benberkan.

Quickbutik erbjuder plattformar för e-handel och hjälper mindre företag med en allt-i-ett lösning för att starta och expandera webbutikslösningar. Bolaget har en extern finansiär, Dan Nilsson som investerade i bolaget vid starten 2016.

Pernilla Gudmundsson

För fyra år sedan var de inkuberade på E-commerce Park i Helsingborg. Sedan dess har Quickbutik startat 2.000 webbutiker åt […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • ”Vi behöver gasa och bromsa samtidigt”

    Emballageföretaget Boxon i Helsingborg räknar med ett tufft 2024.
    – Vi märker tydligt av lågkonjunkturen, säger vd Fredrik Ståhl som trots det siktar på att dubbla omsättningen på längre sikt.

  • ”Det får vara nog med dödsspiralfinansieringar”

    Nyemissionerna bland små börsbolag står som spön i backen. I många fall handlar det om rena räddningsaktioner. Det vore bättre att avnotera eller likvidera många av dessa bolag. Det säger Oscar Ahlgren, vd för Västra Hamnen Corporate Finance.

  • USA-flytt lyfter Immunovia

    Lundabolaget Immunovia redovisar en kraftigt minskad förlust för årets första kvartal. Flytten över Atlanten och minskad personalstyrka ligger bakom resultatet.

  • Starkt från Alfa Laval

    Alfa Lavals aktie tog ett skutt uppåt när kvartalsrapporten presenterades i förra veckan. Rapidus samlar upp de skånska storbolagsrapporterna.