onsdag 6 december 2023

inloggad som

Beijer Ref får nya lokaler i Malmö

|  
|  

Börsbolaget Beijer Ref växer – och denna gång är det huvudkontoret i Malmö som blir större. Företaget tar under första kvartalet 2020 över högsta våningen i den klassiska fastigheten på Stortorget 8 i Malmö. Samtidigt behåller bolaget sina nuvarande lokaler på våningen under.

– Vi har precis skrivit kontrakt för den våningen också, vi är lite trångbodda i dag så vi vill få plats med fler anställda och fler konferensrum, säger vd och koncernchef Per Bertland till Rapidus.

Att ytan blir dubbelt så stor betyder dock inte att huvudkontoret växer särskilt mycket räknat i antalet anställda. 18 personer i Malmö ska bli 20 – av totalt 3.800 anställda i hela världen.

– Det är vår käpphäst att vara decentraliserade. Moderbolagets funktion är egentligen att införa riktlinjer för processer och policyfrågor, alla operationella beslut ska kunna tas ute i organisationen, säger Per Bertland.

Niclas Lindstrand

Börsbolaget Beijer Ref växer – och denna gång är det huvudkontoret i Malmö som blir större. Företaget tar under första […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad