måndag 26 februari 2024

inloggad som

Kone värvar Cybercom-chef

|  ,
|  ,

Cybercoms tidigare Öresundsregionchef Fredrik Hellström har gått över till teknikföretaget Kone, där han nu är regionchef för sydväst.

– Jag har varit i konsultbranschen i över 20 år så var sugen på att sitta på andra sidan och ha ansvaret fullt ut. Sedan har Kone en spännande resa kopplat till digitalisering, säger han till Rapidus.

Andreas Dyrhed, tidigare affärsområdeschef på Cybercom, har tagit över som ny chef för Öresundsregionen på IT-konsultbolaget.

Mette Carlbom

Cybercoms tidigare Öresundsregionchef Fredrik Hellström har gått över till teknikföretaget Kone, där han nu är regionchef för sydväst. – Jag […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • “Odlat kött blir billigare än ko”

  ,
  Re:meat är först i Sverige med att utveckla odlat kött. Nu söker Malmöbolaget långsiktiga investerare som vet hur man bygger upp industrier från grunden.

 • Blåste Akelius liv i skoldebatten?

  Den avblåsta affären där Roger Akelius skulle köpa 25 procent av Academedia är en av de mest bisarra händelser som blivit mediastoff i svenskt näringsliv sedan millennieskiftet. Men det finns en enkel förklaring till att det blev så galet.

 • Rollatorbroms körde i diket

  Medeonbolaget Brillanze pausar försöken att få ut sina rollatorbromsar på marknaden och satsar istället på sina trasselfria fiskerullar. Bolaget håller nu på att resa 6 miljoner kronor för att snabba på utrullningen.

 • Tufft år för poolförsäljaren

  Konjunkturen och räntan var inte nådig mot poolföretaget Gullberg & Jansson i Helsingborg under 2023. Försäljningen dök och vinst vändes till förlust.