onsdag 24 april 2024

inloggad som

Hon blir MFFs nya marknads- och kommunikationschef

Anna Nordström Carlsson, bland annat ordförande på Media Evolution City, Film i Skåne och Navet, blir Malmö FF:s nya marknads- och kommunikationschef.

Hon tillträder i mitten av november och efterträder då Anders Börgdal som började i januari och lämnade posten fyra månader senare. Anna Nordström Carlsson räknar med att vara betydligt mer långvarig än så.

– Jag har arbetat i styrelsen sedan 2012 och är väldigt engagerad i föreningen. Jag blir alltid så imponerad när jag kommer hit, av samhällsengagemanget, ungdomsverksamheterna och A-lagsresan med Europa League nu. Det är fantastiskt spännande att få gå djupare in i organisationen, säger hon till Rapidus.

I samband med att hon tillträder lämnar hon sin roll som byråchef på Ehrenstråhle DDB, och likaså sin styrelsepost i MFF. Däremot behåller hon övriga styrelseengagemang.

– Min första och viktigaste uppgift på MFF blir att lära känna organisationen ännu djupare och sen tillsammans med teamet komma fram till hur vi ska lägga upp arbetet 2020, säger Anna Nordström Carlsson.

Emiliano Strauss

Anna Nordström Carlsson, bland annat ordförande på Media Evolution City, Film i Skåne och Navet, blir Malmö FF:s nya marknads- […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Här är Årets Rapidusföretag

    På tisdagskvällen ställde Rapidus och Vinge till med fest när Årets Rapidusföretag och Årets Friskt Vågat skulle koras för 23:e året i rad.

  • Spelet bakom Academedia-affären 

    I början av året ville Mellby Gård sälja sitt innehav i friskolejätten Academedia till mångmiljardären Roger Akelius. Men efter massiv kritik drog sig Mellby Gård ur affären. Mellby Gårds vd Johan Andersson ger Rapidus en exklusiv inblick i vad som egentligen hände.

  • Positivt i skånska rapporter

    Beijer Ref levererar en rökare i krysset, medan fastighetsbolagens nedskrivningar verkar ha tagit slut. Det är huvudpunkterna i dagens rapporter från de stora skånska börsbolagen.