torsdag 29 februari 2024

inloggad som

Additude startar rekryteringsbolag i Nederländerna

|  ,
|  

Konsultföretaget Additude startar ett dotterbolag i Eindhoven som ska arbeta med headhunting och konsultrekrytering. Det är ett direkt resultat av Additudes fusion med holländska ICT tidigare i år, säger vd Sam Aston till Rapidus.

– Bolaget ska serva ICT:s kundbas med rekryteringar, men också jobba mot tredje part. ICT har mycket, men inte just den kompetensen. Däremot är vi på Additude mycket starka på området när det gäller att rekrytera, leverera och föra över personal till slutkunden, säger Sam Aston.

En kontorschef finns redan på plats och i början ska Additudes första egna holländska verksamhet ha tre eller fyra anställda, som rapporterar till headhuntingchefen i Malmö.

Det var i januari som Additude blev en del av den holländska ICT-koncernen, men Malmöbolaget behöll sitt varumärke och ägarna blev kvar i bolaget.

– Det har gått sex månader så vi har haft lite tid att lära oss varandras områden. Nu har vi börjat integrera våra tjänster i deras och börjat med en hel del gemensamma projekt, säger Sam Aston.

Niclas Lindstrand

Konsultföretaget Additude startar ett dotterbolag i Eindhoven som ska arbeta med headhunting och konsultrekrytering. Det är ett direkt resultat av […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Så många svenskar får skatterabatt i Danmark

    Allt fler högavlönade svenskar åtnjuter förmånliga skatteregler i Danmark genom den så kallade forskarskatten. Så här många är de.

  • Lejonet investerar i skånsk lyxtaxi

    Privatchaufförsföretaget The Car vill skala upp sin exklusiva verksamhet utanför Skåne. Vd Tord Rosenlund söker därför nytt kapital i Rapidus podd Lejonkulan – och lejonet hugger.

  • Hon ska leda klimatklustret

    Anita Sindberg är ny vd för hållbarhetshubben Sustainable Business Hub Scandinavia i Malmö. Hon kommer in med stor industriell erfarenhet.