fredag 1 mars 2024

inloggad som

… men uppstartsbolaget JagPatient söker investerare

|  
|  

Staffan Gestrelius väljer att inte investera vidare i verksamheten i sitt bolag JagPatient utan fokuserar på Capish. Sedan 2015 har JagPatient arbetat med att utveckla en lösning för hur man kan samla data som stödjer kroniskt sjuka patienter i sin sjukdom, behandling och rehabilitering.

– Inför nästa steg i utveckling av konceptet söker JagPatient investerare som har möjlighet att ta detta vidare, säger Staffan Gestrelius.

Tanken är att samla avidentifierad patientinformation i sökbara databaser som kan visualiseras så att användarna bland annat kan jämföra behandlingsmetoder. Patientinformationen hämtas, och avidentifieras, bland annat ur svenska kvalitetsregister som exempelvis bröstcancerregistret. Tjänsten är tänkt att riktas till privatpersoner, företag och sjukvård.

Elisabet Ottosson

Staffan Gestrelius väljer att inte investera vidare i verksamheten i sitt bolag JagPatient utan fokuserar på Capish. Sedan 2015 har […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Så många svenskar får skatterabatt i Danmark

    Allt fler högavlönade svenskar åtnjuter förmånliga skatteregler i Danmark genom den så kallade forskarskatten. Så här många är de.

  • Lejonet investerar i skånsk lyxtaxi

    Privatchaufförsföretaget The Car vill skala upp sin exklusiva verksamhet utanför Skåne. Vd Tord Rosenlund söker därför nytt kapital i Rapidus podd Lejonkulan – och lejonet hugger.

  • Hon ska leda klimatklustret

    Anita Sindberg är ny vd för hållbarhetshubben Sustainable Business Hub Scandinavia i Malmö. Hon kommer in med stor industriell erfarenhet.