måndag 15 april 2024

inloggad som

… och rekryterar AWAs innovationschef

|  ,
|  

För att arbeta med utlandsexpansionen har Bylife värvat Cathrin Johansson, innovationschef på AWA och tidigare innovationsrådgivare på Almi, till styrelsen.

– Jag har följt Bylife sedan dag ett och tycker det är ett välriggat bolag i en väldigt spännande fas. Framför allt dras jag till att det är en teknik som går att skala upp och att den uppkopplade växtväggen gör användaren mindre beroende av gröna fingrar, säger Cathrin Johansson till Rapidus.

Liksom för hela bolaget blir hennes fokus marknad och försäljning, med målet att bredda kundnätet i Sverige och även nå Danmark.

Emiliano Strauss

För att arbeta med utlandsexpansionen har Bylife värvat Cathrin Johansson, innovationschef på AWA och tidigare innovationsrådgivare på Almi, till styrelsen. […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Nato är nya drömkunden…

    Medlemskapet i Nato öppnar en marknad värd över tusen miljarder dollar årligen. Det gäller inte bara för försvarsmateriel, flera branscher kan gräva guld i försvarsalliansen.

  • …och en guldgruva för startups

    Utöver att bli leverantör till miljardmaskineriet Nato finns det stora pengar att söka i försvarsrelaterade fonder. Men skånska bolag kan få vänta på sin del av kakan.

  • Alfa Laval prisas i Lund

    Alfa Laval och Patrik Källåker, chef för bolagets svenska verksamhet, fick motta Lunds kommuns näringslivspris i förra veckan. I motiveringen finns ord som samhällsengagemang, innovation och hållbarhet.