fredag 23 februari 2024

inloggad som

Missa inte Rapidusfrukost med Johan Dennelind!

|  ,
|  

Har du fått plats på Rapidus frukostmöte nu på torsdag morgon med Telias koncernchef Johan Dennelind, som gör sitt första offentliga framträdande i Skåne? Håll hårt i platsen, det blev fullt på tre timmar. Om du fått förhinder, maila Yessica Andersson på yessica.andersson@rapidus.se så kan någon annan få din plats.

Reservlistan är redan lång, men vi fyller på den så gott vi kan. Så maila Yessica även om du vill bli uppsatt på den.

Har du fått plats på Rapidus frukostmöte nu på torsdag morgon med Telias koncernchef Johan Dennelind, som gör sitt första […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • “Odlat kött blir billigare än ko”

  ,
  Re:meat är först i Sverige med att utveckla odlat kött. Nu söker Malmöbolaget långsiktiga investerare som vet hur man bygger upp industrier från grunden.

 • Blåste Akelius liv i skoldebatten?

  Den avblåsta affären där Roger Akelius skulle köpa 25 procent av Academedia är en av de mest bisarra händelser som blivit mediastoff i svenskt näringsliv sedan millennieskiftet. Men det finns en enkel förklaring till att det blev så galet.

 • Rollatorbroms körde i diket

  Medeonbolaget Brillanze pausar försöken att få ut sina rollatorbromsar på marknaden och satsar istället på sina trasselfria fiskerullar. Bolaget håller nu på att resa 6 miljoner kronor för att snabba på utrullningen.

 • Tufft år för poolförsäljaren

  Konjunkturen och räntan var inte nådig mot poolföretaget Gullberg & Jansson i Helsingborg under 2023. Försäljningen dök och vinst vändes till förlust.