torsdag 29 februari 2024

inloggad som

Enhetschef lämnar Malmö stad för Annehem

|  ,
|  

Magnus Alfredsson, enhetschef på fastighets- och gatukontoret i Malmö stad, blir ny projektchef på fastighetsbolaget Annehem.

– Jag har arbetat med stadsutveckling i Hyllie länge för stadens räkning, snart är det tolv år. Men jag fortsätter att bidra till Malmös utveckling i mitt nya jobb, säger Magnus Alfredsson till Rapidus.

Det är dock inte Hyllie som blir hans fokus på Annehem, utan Varvsstaden.

– Varvsstaden är ett jättespännande område, som ligger helt fantastiskt och knyter ihop allt som hänt i Västra hamnen med nya förbindelser, bostäder och sysselsättningar. Dessutom finns en kulturell sida av stadsdelen med en historia som ska värnas, säger Magnus Alfredsson.

Han börjar på sitt nya jobb den 2 maj. Vem som ersätter honom på fastighets- och gatukontoret är ännu inte avgjort.

Niclas Lindstrand

Magnus Alfredsson, enhetschef på fastighets- och gatukontoret i Malmö stad, blir ny projektchef på fastighetsbolaget Annehem. – Jag har arbetat […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Så många svenskar får skatterabatt i Danmark

    Allt fler högavlönade svenskar åtnjuter förmånliga skatteregler i Danmark genom den så kallade forskarskatten. Så här många är de.

  • Lejonet investerar i skånsk lyxtaxi

    Privatchaufförsföretaget The Car vill skala upp sin exklusiva verksamhet utanför Skåne. Vd Tord Rosenlund söker därför nytt kapital i Rapidus podd Lejonkulan – och lejonet hugger.

  • Hon ska leda klimatklustret

    Anita Sindberg är ny vd för hållbarhetshubben Sustainable Business Hub Scandinavia i Malmö. Hon kommer in med stor industriell erfarenhet.