fredag 23 februari 2024

inloggad som

Rapidus frukostmöte fullbokat

Tre timmar. Längre tog det inte för Rapidus frukostmöte den 28 mars med Telias koncernchef Johan Dennelind att bli fullbokat. Men det är ändå inte rekordsnabbt.

– Nej, rekordet är svårslaget, när vi hade finansminister Anders Borg i mars 2012, alltså nu sju år sedan, var det fullbokat efter 28 minuter. Många av våra medlemmar var väldigt arga… men E.On, vår värd då, ville hellre se väggarna bågna än byta till en främmande lokal. Och det hade vi full förståelse för, Rapidus vill ju ta medlemmarna till våra värdar, inte till en lokal vilken som helst, säger Rapidus vd Jan Wifstrand.

För att bli uppsatt på väntelistan i händelse av återbud, kontakta Rapidus försäljningschef Yessica Andersson på yessica.andersson@rapidus.se.

Tre timmar. Längre tog det inte för Rapidus frukostmöte den 28 mars med Telias koncernchef Johan Dennelind att bli fullbokat. […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • “Odlat kött blir billigare än ko”

  ,
  Re:meat är först i Sverige med att utveckla odlat kött. Nu söker Malmöbolaget långsiktiga investerare som vet hur man bygger upp industrier från grunden.

 • Blåste Akelius liv i skoldebatten?

  Den avblåsta affären där Roger Akelius skulle köpa 25 procent av Academedia är en av de mest bisarra händelser som blivit mediastoff i svenskt näringsliv sedan millennieskiftet. Men det finns en enkel förklaring till att det blev så galet.

 • Rollatorbroms körde i diket

  Medeonbolaget Brillanze pausar försöken att få ut sina rollatorbromsar på marknaden och satsar istället på sina trasselfria fiskerullar. Bolaget håller nu på att resa 6 miljoner kronor för att snabba på utrullningen.

 • Tufft år för poolförsäljaren

  Konjunkturen och räntan var inte nådig mot poolföretaget Gullberg & Jansson i Helsingborg under 2023. Försäljningen dök och vinst vändes till förlust.