tisdag 14 maj 2024

inloggad som

Hypergene ny frukostpartner till Rapidus

|  ,
|  ,

Hypergene går in som ny samarbetspartner till Rapidus för frukostmötena 2019.

– Rapidus frukostar är en värdefull källa för många till information och insikter som leder till bättre beslut. Med tanke på likheterna i vad vi och vår produkt erbjuder känns det väldigt logiskt att bli partner. Vi ser därför fram emot att arbeta tillsammans med Rapidus under året, säger Robin Askelöf, marknadschef hos Hypergene.

Rapidus går nu in på den 19:e säsongen frukostmöten. Mötena, som alltså drogs igång redan 2001, har blivit en institution som många försökt ta efter, men originalet är idag det enda som lever vidare kontinuerligt.

– Vi är mycket stolta över att Hypergene vill arbeta med oss i möteskonceptet. Bolaget passar oss synnerligen väl, ett företag som växer snabbt, har rötterna i Malmö och som sysslar med avancerad teknik för att effektivisera stora verksamheter, säger Rapidus vd Jan Wifstrand

Första mötet i samarbete mellan Rapidus och Hypergene hålls i Hypergenes nya lokaler i Gängtappen i Malmö senare i vår.

 

 

 

Hypergene går in som ny samarbetspartner till Rapidus för frukostmötena 2019. – Rapidus frukostar är en värdefull källa för många […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon leder cancerforskning med ny affärsidé

    Ett litet läkemedelsbolag kan inte vara bäst på allt från forskning till kapitalresning. Det säger Anki Malmborg Hager som i 30 år haft ett finger med i spelet i en lång rad av Lunds tongivande läkemedelsbolag. Nu leder hon uppstartsbolaget Lead Biologics med annan affärsidé.

  • Solid X blåser av fusionen

    Det blir ingen fusion mellan konsultbolagen Solid X och Time People Group. Orsaken som anges i ett pressmeddelande är ”strategiska överväganden”. Men Rapidus vet mer.

  • Skånska bolagsfinalister

    AI, hållbarhet, analys och golf. Inom dessa områden verkar framtidens skånska succébolag. I alla fall om man ska tro juryn i Venture Cups regionfinal i syd.