tisdag 23 april 2024

inloggad som

Han blir ny vd för Lunds Nyföretagarcentrum

Christer Wallin, tills nyligen oppositionsråd för Moderaterna i Lund, tillträder vid årsskiftet som vd för Lunds Nyföretagarcentrum.

– Jag var med och startade Nyföretagarcentrum 1992 så det ska verkligen bli roligt att ägna mer tid åt det. Åtta år som heltidspolitiker räcker, jag är mer Lundabo och eftersom jag själv varit egenföretagare i 30 år ligger det mig varmt om hjärtat, säger Christer Wallin till Rapidus.

Han fortsätter som ledamot i Servicenämnden, men lämnar andra politiskt tillsatta uppdrag som styrelseplatser i Ideon och Medicon Village vid bolagens respektive stämmor.

– Nu blir jag bara fritidspolitiker. Nyföretagarcentrum kanske inte är ett heltidsjobb, men det kommer att ta det mesta av min tid, åtminstone i början. Vi måste säkra finansieringen så vi kan utöka antalet rådgivningstimmar och kunna hjälpa fler nya företagare, säger Christer Wallin.

Niclas Lindstrand

Christer Wallin, tills nyligen oppositionsråd för Moderaterna i Lund, tillträder vid årsskiftet som vd för Lunds Nyföretagarcentrum. – Jag var […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad