torsdag 22 februari 2024

inloggad som

Nya värvningar på Terranet och Puls

Lundabaserade mobilteknikbolaget Terranet har internt värvat en ny teknikchef i nordamerikanen Andrew Jue. Han har varit anställd hos Terranet i fyra år och haft bolagets driftställe i Silicon Valley i San Francisco som bas, men pendlar regelbundet till Lund.

Helsingsbaserade Puls har rekryterat Susanna Dahlgren – som senast kommer från Polypeptide Group – till rollen som senior projektledare, där hon kommer arbeta med Puls portföljbolag. Bland dessa finns Oncorena, Adenovir Pharma och Glactone Pharma.

 

Lundabaserade mobilteknikbolaget Terranet har internt värvat en ny teknikchef i nordamerikanen Andrew Jue. Han har varit anställd hos Terranet i […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • “Odlat kött ska bli billigare än ko”

  Re:meat är först i Sverige med att utveckla odlat kött. Nu söker Malmöbolaget långsiktiga investerare som vet hur man bygger upp industrier från grunden.

 • Blåste Akelius liv i skoldebatten?

  Den avblåsta affären där Roger Akelius skulle köpa 25 procent av Academedia är en av de mest bisarra händelser som blivit mediastoff i svenskt näringsliv sedan millennieskiftet. Men det finns en enkel förklaring till att det blev så galet.

 • Rollatorbroms körde i diket

  Medeonbolaget Brillanze pausar försöken att få ut sina rollatorbromsar på marknaden och satsar istället på sina trasselfria fiskerullar. Bolaget håller nu på att resa 6 miljoner kronor för att snabba på utrullningen.

 • Tufft år för poolförsäljaren

  Konjunkturen och räntan var inte nådig mot poolföretaget Gullberg & Jansson i Helsingborg under 2023. Försäljningen dök och vinst vändes till förlust.