lördag 18 maj 2024

inloggad som

Konsultbolag öppnar Malmökontor för life science

Stockholmsbaserade Anchor Management Consulting, som arbetar inom affärs- och verksamhetsutveckling, etablerar sig i Malmö. Det nya kontoret ska framförallt fokusera på life science-branschen.

Anchor Management Consulting, med kunder som skånska Eurodiagnostica och Stockholmsbolagen Medivir och Atlas Antibodies, vill med ett Malmökontor komma närmare företag i Skåne och Danmark.

– Life science står för hälften av vår omsättning. Vi planerar att inom ett år ha en handfull anställda i Malmö. Här är en intressant marknad, öppen och bred med en blandning av stor offentlig verksamhet, uppstartsbolag och större bolag inom många branscher, och utvecklingsanläggningar som ESS, säger bolagets vd Claes Östman.

Anchor har varit verksamma i tio år, har elva anställda i Stockholm och en person i Malmö. Förra året landade omsättningen på 16 miljoner kronor. Kunder är tillväxtföretag med mellan hundra och ett par tusen anställda, som exempelvis vill optimera sin operativa verksamhet och förbättra affärsmodellerna.

Elisabet Ottosson

Stockholmsbaserade Anchor Management Consulting, som arbetar inom affärs- och verksamhetsutveckling, etablerar sig i Malmö. Det nya kontoret ska framförallt fokusera på life science-branschen. […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Laserprecision i Lejonkulan

    Nu släpper vi veckans avsnitt av podden Lejonkulan som gästas av laserexperten och Beamonics vd Can Xu. Han har bakgrund […]