söndag 12 maj 2024

inloggad som

Queen Invest går in i Lady Gagas skor

De kvinnliga affärsänglarna i Queen Invest gör sin andra gemensamma investering. Med en halv miljon kronor backar de upp  Helsingborgsbaserade skodesignern Rebecca Björnsdotter, som har Lady Gaga och Icona Pop bland kunderna.

Sex ängelinvesterare i den helkvinnliga gruppen har blivit åtta, med Petra Birkhofer från Minc och Helsingborgsbaserade Mette Gross som nytillskott. Och nu gör de sin andra investering efter att ha gått in i LTH-avknoppningen Hoodin. Den här gången handlar det om exklusiva skor.

– Vi gillar skorna, men framför allt är vi väldigt imponerade över Rebecca Björnsdotters förmåga att nå ut internationellt, säger Queen Invests Jeanette Andersson till Rapidus.

Omsättningen är än så länge blygsam för skobolaget som startade 2016, men Queen Invest kan gå in med mer pengar om det blir en nyemission till våren.

I dagsläget finns inga nya investeringar på horisonten för Queen Invest, uppger Jeanette Andersson.

Felicia Frithiof

De kvinnliga affärsänglarna i Queen Invest gör sin andra gemensamma investering. Med en halv miljon kronor backar de upp  Helsingborgsbaserade […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Explosiv marknad i Lejonkulan

    Cirka 30 procent av Ukrainas yta sägs vara kontaminerad med landminor och odetonerad ammunition, som i dagens takt skulle ta hundratals år att röja. Malmöbolaget EO Dynamics utvecklar AR-teknik för att öka tempot på den internationella minröjningen