fredag 29 mars 2024

inloggad som

Dingizian och Mrnjavac bygger yogacenter på Ibiza

Den skånska näringslivsprofilen Ljubo Mrnjavac byter spår helt efter avvecklingen av Rosengård Invest. Med Greg Dingizian som grundare och finansiär är han tillsammans med en grupp internationella intressenter i färd med att bygga upp ett center för bland annat yoga, meditation och healing på Medelhavsön Ibiza.

Genom bolaget Agartha har Greg Dingizian, mest känd som storägare och tidigare vd i noterade fastighetsbolaget Victoria Park, köpt en existerande resort på Ibiza som ska göras om till det Ljubo Mrnjavac kallar ”ett center för holistisk hälsa”. Namnet Agartha syftar på en mytologisk paradisstad i jordens innandöme. Själv kommer Mrnjavac arbeta som affärsutvecklare i bolaget.

– Vi har även köpt en bokhandel i centrala Malmö inriktad på spirituella böcker, säger han till Rapidus.

Ljubo Mrnjavac kommer närmast från posten som vd för riskkapitalbolaget Rosengård Invest, som han grundade 2009 tillsammans med Greg Dingizian.

Erik Olausson

Den skånska näringslivsprofilen Ljubo Mrnjavac byter spår helt efter avvecklingen av Rosengård Invest. Med Greg Dingizian som grundare och finansiär […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Allsvenskan – en sista idealistisk utpost

    Vilken kvalitet håller svensk elitfotboll egentligen? Är det värt att ompröva den svenska föreningsmodellen för att locka kapital och höja spelkvaliteten? Rapidus chefredaktör Gunnar Wrede gör en betraktelse av fotbollsekonomin.

  • Skåningar bygger nya vindkraftparker

    Hässleholmsbaserade Eolus Vind inleder bygget av tre nya vindkraftparker, men ingen av dem är i Skåne.

  • Glad påsk!

    Vi på Rapidus önskar dig en riktigt glad och varm påsk! Vi återkommer med nya skånska nyheter tisdagen den 2 […]