lördag 27 april 2024

inloggad som

Nya värvningar på Orbital Systems och Ifrågasätt

Efter nio månader slutar Sara Sterner som vd på spelutvecklingsbolaget Planeto för att bli marknads- och kommunikationschef på Orbital Systems. Det omskrivna Malmöbolaget tog nyligen in 15 miljoner dollar genom en nyemission och utvecklar en dusch som återanvänder stora delar av vattnet och värmen. Planetos nuvarande tekniska chef Peter Björklund tar tills vidare över vd-posten på Planeto, där Sara Sterner behåller sin ägarandel.

Johan Folin, som fram till nu varit politisk sekreterare för Moderaterna i Region Skåne, börjar nästa vecka på bolaget Ifrågasätt som sitter på Minc i Malmö. Han ska arbeta med marknadsbearbetning. Ifrågasätt har utvecklat teknik som ska minska problemet med näthat på mediesajternas kommentarsfält och öka interaktionen med och mellan läsarna. Johan Folin har ett förflutet som ledarskribent på Södermanlands Nyheter, Kvällsposten och Svenska Dagbladet.

Efter nio månader slutar Sara Sterner som vd på spelutvecklingsbolaget Planeto för att bli marknads- och kommunikationschef på Orbital Systems. […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon återvinner elbilsbatterier

    Veckans Lejonkulan gästas av Raula Runsten, medgrundare av Rebaba som utvecklar system för energilagring i industriell skala med hjälp av uttjänta elbilsbatterier.