torsdag 2 maj 2024

inloggad som

Anna Nordström Carlsson lämnar Malmöbyrån Few

En av Malmös största kommunikationsbyråer tappar sin ordförande då Anna Nordström Carlsson lämnar byrån.

Anna Nordström Carlsson har ett långt förflutet i Malmös kommunikationsbransch. 2011 var hon med och startade Wonderleap som genom fusion med Eight och senare First Flight nu är en del av 60-mannabolaget Few.

Anna Nordström Carlsson är förtegen om vart hon tar vägen framöver.

anna nordstrom carlsson– Jag ska göra något annat i framtiden och då kändes det här som ett bra läge att lämna Few, säger hon till Rapidus.

Vid sidan av sin roll på Few har Anna Nordström Carlsson styrelseuppdrag i MFF, Film i Skåne och Media Evolution, uppdrag hon har kvar även framöver.

Erik Olausson

En av Malmös största kommunikationsbyråer tappar sin ordförande då Anna Nordström Carlsson lämnar byrån. Anna Nordström Carlsson har ett långt […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Så väcker du journalistens intresse

    Överraskning, känslor och pengar. Det är ingredienser till en artikel som väcker alla Rapidusläsares intresse. Så här gör du för att komma i tidningen.

  • Oatly bantar sig i form

    Oatly Group visar en liten försäljningsökning under första kvartalet, trots att efterfrågan av bolagets havrebaserade alternativ minskade med 30 procent i Kina. Huvuddelen av en minskad förlust kommer dock från minskade kostnader.

  • Ascelia rusar på fas 3-resultat

    Ascelia Pharma, med huvudkontor i Malmö, redovisar positiva resultat från en fas 3-studie med kandidaten Orviglance. Aktien rusade på beskedet.

  • Delningsekonomi i Lejonkulan

    I morgon fredag släpper vi ett nytt avsnitt av Lejonkulan. Här är frågan om det finns ekonomi i delningsekonomi.