fredag 17 maj 2024

inloggad som

Malmöbyrå tar in ny delägare

RHR Corporate Communication har under sommaren plockat in Mikael Byström som ny senior partner och delägare. Malmöbyrån rider på noteringsvågen och har just ökat omsättningen med en tredjedel.

RHR Corporate Communications återstartades 2014 av Cecilia Andoff, Mats Hansson och Anders Antonsson efter att en tidigare fusion med Grayling lösts upp. I bokslutet för 2014 och 2015, som omfattar 18 månader, omsatte byrån 9,2 miljoner kronor. Den summan har byrån precis omsatt på 12 månader under det senaste räkenskapsåret, som avslutades i juni, uppger Cecilia Andoff.

cecilia-andoff– Antalet bolag som vill in på börsen håller i sig och det är en viktig kundgrupp för oss, säger hon till Rapidus.

RHR Corporate Communications är inriktat på strategisk rådgivning, företagskommunikation och finansiell information. Bland annat står RHR för industrikoncernen Trelleborgs årsredovisning. Mikael Byström, som blir ägare till en fjärdedel av Malmöbyrån, har själv ett förflutet som informationsdirektör på Trelleborg och Boliden men har de senaste tio åren arbetat som konsult åt främst den offentliga sektorn.

– Det är ett område vi behövde stärka upp oss på, hittills har vi jobbat främst med börsbolag, säger Cecilia Andoff.

Erik Olausson

RHR Corporate Communication har under sommaren plockat in Mikael Byström som ny senior partner och delägare. Malmöbyrån rider på noteringsvågen […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Laserprecision i Lejonkulan

    Nu släpper vi veckans avsnitt av podden Lejonkulan som gästas av laserexperten och Beamonics vd Can Xu. Han har bakgrund […]