fredag 23 februari 2024

inloggad som

Jayway värvar chefer för Stockholmssatsning

IT-konsultbolaget Jayway har värvat en ny vd och en ny kreativ chef till sitt Stockholmskontor. På sikt är målet att femdubbla personalstyrkan i huvudstaden till runt 100 anställda.

Av Jayways i dag 170 anställda finns drygt 100 i Malmö och ett 20-tal var i Köpenhamn och Stockholm.

per-Sigurdson– Hittills har vi inte gjort så stort avtryck på Stockholmsmarknaden. Men 70 procent av Sveriges IT-bolag finns där, så på sikt vill vi ha minst lika många anställda i Stockholm som i Skåne, säger Jayways försäljningschef Per Sigurdsson till Rapidus.

Som ett steg på vägen har Jayway värvat Carl-Johan Walleby, med en bakgrund från kommunikationsbyrån Celebration, som vd för dotterbolaget i Stockholm och Marco Cavazzana som kreativ chef.

Jayway omsatte runt 154 miljoner kronor 2015. Bäst går den danska marknaden, uppger Per Sigurdsson. Utöver Norden har Jayway även filialer i San Francisco och Nederländerna. Som huvudägare till Jayway-koncernen står Mats Weidmar och Thomas Dagsberg.

Erik Olausson

IT-konsultbolaget Jayway har värvat en ny vd och en ny kreativ chef till sitt Stockholmskontor. På sikt är målet att […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • “Odlat kött blir billigare än ko”

  ,
  Re:meat är först i Sverige med att utveckla odlat kött. Nu söker Malmöbolaget långsiktiga investerare som vet hur man bygger upp industrier från grunden.

 • Blåste Akelius liv i skoldebatten?

  Den avblåsta affären där Roger Akelius skulle köpa 25 procent av Academedia är en av de mest bisarra händelser som blivit mediastoff i svenskt näringsliv sedan millennieskiftet. Men det finns en enkel förklaring till att det blev så galet.

 • Rollatorbroms körde i diket

  Medeonbolaget Brillanze pausar försöken att få ut sina rollatorbromsar på marknaden och satsar istället på sina trasselfria fiskerullar. Bolaget håller nu på att resa 6 miljoner kronor för att snabba på utrullningen.

 • Tufft år för poolförsäljaren

  Konjunkturen och räntan var inte nådig mot poolföretaget Gullberg & Jansson i Helsingborg under 2023. Försäljningen dök och vinst vändes till förlust.