fredag 26 april 2024

inloggad som

Jayway värvar chefer för Stockholmssatsning

IT-konsultbolaget Jayway har värvat en ny vd och en ny kreativ chef till sitt Stockholmskontor. På sikt är målet att femdubbla personalstyrkan i huvudstaden till runt 100 anställda.

Av Jayways i dag 170 anställda finns drygt 100 i Malmö och ett 20-tal var i Köpenhamn och Stockholm.

per-Sigurdson– Hittills har vi inte gjort så stort avtryck på Stockholmsmarknaden. Men 70 procent av Sveriges IT-bolag finns där, så på sikt vill vi ha minst lika många anställda i Stockholm som i Skåne, säger Jayways försäljningschef Per Sigurdsson till Rapidus.

Som ett steg på vägen har Jayway värvat Carl-Johan Walleby, med en bakgrund från kommunikationsbyrån Celebration, som vd för dotterbolaget i Stockholm och Marco Cavazzana som kreativ chef.

Jayway omsatte runt 154 miljoner kronor 2015. Bäst går den danska marknaden, uppger Per Sigurdsson. Utöver Norden har Jayway även filialer i San Francisco och Nederländerna. Som huvudägare till Jayway-koncernen står Mats Weidmar och Thomas Dagsberg.

Erik Olausson

IT-konsultbolaget Jayway har värvat en ny vd och en ny kreativ chef till sitt Stockholmskontor. På sikt är målet att […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon återvinner elbilsbatterier

    Veckans Lejonkulan gästas av Raula Runsten, medgrundare av Rebaba som utvecklar system för energilagring i industriell skala med hjälp av uttjänta elbilsbatterier.