tisdag 28 maj 2024

inloggad som

Malmöbyrå plockar Euroflorist som kund

Konsultbyrån TopVisible i Malmö har fått nya kunderna Euroflorist, Malmö Opera och Malmö Stadsteater.

MariaEckerwall– Det är kul att jobba med de här kunderna för att de är lokala företag. Projekten innebär att vi ska ta fram en digital strategi för dem och jobba med deras sökmotoroptimering, säger Top Visibles vd Maria Eckerwall till Rapidus.

Top Visible sysslar med sökmotoroptimering samt digitala strategier för att förbättra synlighet och närvaro på nätet.

Sedan förra hösten är Top Visibles egenutvecklade mjukvaruverktyg för sökmotoroptimering Ranktrail ett eget bolag, helt skilt från Top Visible. Vd för Ranktrail är Gustav Haag som tidigare satt i Top Visibles styrelse.

Top Visible sysselsätter sex personer. Bokslutet för 2015 är ännu inte offentligt, men enligt Maria Eckerwall blir det ett positivt resultat. År 2014, när Top Visible och Ranktrail ingick i samma bolag, låg nettoomsättningen på 8 miljoner kronor och resultatet efter finansiella poster var -1,3 miljoner kronor. Under 2016 räknar TopVisible med en tillväxt på 30 procent, uppger Maria Eckerwall.

Emily Binks

Konsultbyrån TopVisible i Malmö har fått nya kunderna Euroflorist, Malmö Opera och Malmö Stadsteater. – Det är kul att jobba […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Klockan tickar för Move by Bike

    I november i fjol hade Malmöbolaget Move By Bike förbrukat mer än hälften av sitt aktiekapital. Senast i juli måste situationen vara löst för att bolaget inte ska riskera konkurs. Och i dag på tisdagen lämnade vd Lisette Hallström sin post.

  • Danir ger sig in i fintechbranschen

    Sigma Connectivity, som ingår i den familjeägda bolagsgruppen Danir, är mest känt för produktutveckling. Men nu startar bolaget en renodlad konsultverksamhet med inriktning på fintech.

  • Färdigbakade Krinova-bolag

    Får det vara vegansk fish and chips och sorbet? Nothing Fishy och Folkets Pops blev i fredags avtackade i Kristianstad efter att ha deltagit i Krinovas livsmedelsinkubator.